fbpx

Élménymasszázsok

 Hölgyvendégeim a pedikűr kezelések kiegészítéseként többféle láb- és talpmasszázst is igénybe vehetnek.       

1. Kombinált pedikűr reflexológiás pontoknak
megfelelő láb- és talpmasszázzsal

stresszoldás-relaxáció-ellazulás

A kezelés azon a tényen alapszik, miszerint a szervek kivetülési területei megtalálhatók a talp reflexzónáiban. A masszázs során az egyedi masszázstechnikával az adott zónák ingerlésén keresztül pozitívan befolyásolhatóak a hozzájuk tartozó szervek. A reflexpont masszírozása a testben áradó életenergiára hat, a szervezetben keletkezett energiablokkokat szünteti meg. A talpmasszázs pozitívan befolyásolja a szervezet egész működését, segíti a test öngyógyítását, vérkeringés serkentő, nyugtató, ellazító, fájdalomcsillapító, stressz és feszültség oldó, immunrendszer erősítő.

A masszázst a Gehwol professzionális lábápoló termékcsalád készítményeivel végzem, a bőrtípusnak megfelelő krém használatával. A megfelelő krém kiválasztásával fokozhatjuk a helyi vérkeringést ízületi merevségek esetén, hidratálhatjuk a száraz területeket a magas urea tartalmú kencék segítségével, de akár melegíthetjük vagy hűsíthetjük is a fáradt végtagokat.

A masszázs alatt a nyugalom és a pihenés érzését Doterra illóolajak párologtatásával segítjük.

Fertőtlenítő lábfürdő, bőrkeményedések eltávolítása bőrtípustól és mennyiségtől függően szikével, géppel és bőroldó készítményekkel, körömvágás, körömformázás, körömsánc tisztítás, körömbőr eltávolítása, peeling, 30 perces láb- és talpmasszázs

Várandósság, erős ízületi gyulladások, illetve minden olyan krónikus betegség, amelynél a masszázs orvosi engedélyhez kötött (pl.: szívbetegség, epilepszia, daganatos betegségek stb.)

2. Kombinált pedikűr kényeztető, mélyhidratáló lábkezeléssel (teljes körű ápolás száraz, dehidratált, repedezett bőrre talp- és lábmasszázzsal)

mélyhidratálás- relaxáció – bőrtáplálás

A kezelés során a kombinált pedikűr után ultrahangos gép segítségével 100%-os tisztaságú hialuron+urea gélt juttatok a bőr mélyebb rétegeibe, majd a hatóanyagok felszívódásának hatékonyságát paraffinos ápolással fokozom. Stressz- és feszültségoldó, vérkeringés serkentő 30 perces harmonizáló láb- és talpmasszázzsal hidratáljuk bőrödet, magas urea tartalmú Gewhol lábkrémek felhasználásával.

Az ultrahangos kezelés hatására az alkalmazott hatóanyagok könnyedén jutnak be a bőrbe és a célsejtekhez, ott raktározódnak, és a kezelés után is kifejtik hatásukat. A hialuron puhábbá, rugalmasabbá teszi a bőrt, fokozza természetes vízmegtartó képességét, erősíti a bőr természetes védőrétegét. Az urea a lábápolásban (is) a leghatékonyabb hidratálóanyag, feltölti a bőrt, regenerál és tartósan javítja vízmegkötő képességét. A hialuronsav és az urea az ember szervezetében is jelen van, nincs toxikus hatása, nem vált ki érzékenységet vagy irritációt.

A masszázs alatt a nyugalom és a pihenés érzését Doterra illóolajak párologtatásával segítjük.

Fertőtlenítő lábfürdő, bőrkeményedések eltávolítása bőrtípustól és mennyiségtől függően szikével, géppel és bőroldó készítményekkel, körömvágás, körömformázás, körömsánc tisztítás, körömbőr eltávolítása, peeling, UH kezelés,  30 perces láb-és talpmasszázs, paraffin kezelés

Várandósság, keringési rendellenesség, pacemaker, helyi gyulladások, túlzottan visszeres láb, illetve minden olyan krónikus betegség, amelynél a masszázs orvosi engedélyhez kötött (pl.: szívbetegség, epilepszia, daganatos betegségek stb.)

3. Kombinált pedikűr magnéziumos láb- és talpmasszázzsal

magnéziumpótlás- ízületi regenerálás- stresszoldás

A kezelés során az Ősi Magnézium készítményeit használom, melyek ultratiszta, magas koncentrációjú természetes magnézium-kloridot és egyéb nyomelemeket tartalmaznak. A bőrnek fontos szerep jut a szervezet méregtelenítésében és ásványi sókkal való feltöltésében, a termékekben lévő hatóanyagok a bőrön át szívódnak fel fürdősó, olaj és krém formájában. A masszázs közben keletkező hő és a magnézium együttes hatása fokozza a vérkeringést és a méregtelenítést, helyreáll a sejtes magnéziumszint. Pozitív hatást lehet elérni ízületi lábfájdalmak és görcsök esetén, segíti a megfelelő izomműködést, enyhíti a stressz fizikai és emocionális tüneteit.

A masszázs alatt a nyugalom és a pihenés érzését Doterra illóolajak párologtatásával segítjük.

Magnéziumos lábfürdő, bőrkeményedések eltávolítása bőrtípustól és mennyiségtől függően szikével, géppel és bőroldó készítményekkel, körömvágás, körömformázás, körömsánc tisztítás, körömbőr eltávolítása, peeling, 30 perces harmonizáló láb- és talpmasszázs Ősi Magnézium készítményekkel (koncentrátum, árnika és gyömbér tartalmú masszázskrém).

Várandósság, erős ízületi gyulladások, illetve minden olyan krónikus betegség, amelynél a masszázs orvosi engedélyhez kötött (pl.: szívbetegség, epilepszia, daganatos betegségek stb.)

4. Kombinált pedikűr doTERRA AromaTouch láb- és talpmasszázzsal

Hozd egyensúlyba szervezeted működését!

Erőteljes hatású illóolajos kezelés CPTG tanúsított tiszta, terápiás minőségű olajokkal. Igazi aromaterápiás utazás és egy különleges harmonizáló láb- és talpmasszázs a pedikűröd után. A talpon keresztül az illóolajok gyorsan beszívódnak és a teljes testben kifejtik jótékony hatásukat.

  • doTERRA Balance és Levendula – ellazítás, stresszcsökkentés
  • doTERRA Teafa és On Guard – vírus- és baktériumirtás, gyulladáscsökkentés, tisztítás
  • doTERRA  AromaTouch és DeepBlue – izomlazítás
  • doTERRA Vadnarancs és Borsmenta – energizálás, vitalizálás, belső egyensúly támogatása

Az olajok bőrbe juttatását doTERRA frakcionált kókuszolajjal végzem. Az élménymasszázs alatt a nyugalom és a pihenés érzését doTERRA Adaptív illóólaj párologtatásával segítjük.

Fertőtlenítő lábfürdő, bőrkeményedések eltávolítása bőrtípustól és mennyiségtől függően szikével, géppel és bőroldó készítményekkel, körömvágás, körömformázás, körömsánc tisztítás, körömbőr eltávolítása, peeling, 60 perces élménymasszázs

Várandósság, erős ízületi gyulladások, illetve minden olyan krónikus betegség, amelynél a masszázs orvosi engedélyhez kötött (pl.: szívbetegség, epilepszia, daganatos betegségek stb.)

Másolás blokkolva.

Scroll to Top