fbpx

Házirend

Kedves vendégeim!

Házirendemet mindannyiunk érdekében, esetleges félreértések elkerülésére és szolgáltatásaim nyugodt és zökkenőmentes igénybevétele céljából hoztam létre.

1.Időpontfoglalás

Időpontot foglalni leggyorsabban és legegyszerűbben online, a weboldalon keresztül tudsz. Ha összetettebb gyógypedikűr kezelésre van szükséged, kérlek írj emailt, amelyhez csatolsz képeket és rövid leírást a lábproblémáidról, így a kezelési időt könnyebben meg tudom határozni. Munka közben figyelmem maximálisan az aktuális Vendégemé, ezért ha telefonon szeretnél bejelentkezni, kérlek légy türelmes, amint lesz szabadidőm visszahívlak és válaszolok megkeresésedre.

2.Kísérő, betegségek

A műhely kizárólag egészséges vendégek számára látogatható. Betegség esetén keress meg és a legnagyobb rugalmassággal igyekszem a várható gyógyulás idejére időpontot találni. Beteg kísérővel, gyermekkel se érkezz, legyünk felelősségteljesek és ne kockáztassuk a továbbfertőzést.

3.Érkezés

Időpontodra pontosan, maximum 5-6 perccel korábban érkezz. Ez azért fontos, mert nincs külön elszeparált váró és bizonyos lábápoló kezelések intimitása miatt váratlan korai érkezésed az aktuális vendégemnek kellemetlen lehet.

Késés esetén a kezelésed időtartamát nem biztos, hogy meg tudom hosszabbítani a következő  vendégre való tekintettel, előfordulhat, hogy csak egyszerűbb szolgáltatást tudok nyújtani, ezesetben a lefoglalt szolgáltatás teljes díja fizetendő.

4.Időpont lemondása

Ha a lefoglalt kezelésre mégsem tudsz eljönni, az időpontodat megelőző 48 óráig tudod azt módosítani, illetve lemondani telefonon vagy online a visszaigazoló emaileden keresztül. Ha már előre tudod, hogy nem fogsz tudni eljönni, mihamarabb jelezd felém, hogy más vendégnek ki tudjam ajánlani a felszabadult helyet. Díjmentes a lemondás az időpontodat megelőző nap 12 óráig, ezután foglalási díj fizetendő, mely a lefoglalt kezelés díjának 70%-a. Elfelejtett időpont, meg nem jelenés és aznapi lemondás esetén az elmaradt kezelés díjának 100%-a kiszámlázásra kerül. A foglalási díjat kiegyenlíteni átutalással és személyesen lehet, következő időpontot csak a teljesítés után tudok kiadni.

5.Fizetés

A műhelyben készpénzes, bankkártyás és Revolut fizetésre van lehetőség. Az árak adómentesek és forintban értendők.

A műhely etikett 2023. április 1-től visszavonásig érvényes, a vendég bejelentkezésével egyidejűleg elfogadásra kerül.

Köszönöm, hogy a házirend betartásával hozzájárulsz a rendezett üzletmenetemhez, valamint a többi Vendégem nyugalmához.

Másolás blokkolva.

Scroll to Top