fbpx
Close

Kézápolás

Kézápolás

Kézápolás nőknek és férfiaknak egyaránt

Az ápolt kezek akár egy manikűrrel is vonzóvá tehetőek, igazi klasszikus kezelés

A körmök és a bőr állapotától, típusától függően kézi eszközökkel és/vagy speciális manikűr fejekkel, géppel végzem a manikűrt. A körömlemezre tapadt bőr maradéktalan eltávolítása érdekében áztatást, illetve bőroldó termékeket is használok, ha szükséges. Minden esetben vitaminos ápoló olajat masszírozok a körmöket körülvevő bőrbe, mely táplálja a bőrt és véd a kiszáradástól. Befejező lépésként bőrtípusodnak megfelelő krémmel és rövid masszázzsal hidratálok.

Egészítsd ki a manikűrt:

Kérj Schellac-ot!

Kérd a CND Shellac 14+ napig tartós zselés lakkozást, amely leoldható a természetes köröm sérülése nélkül! Az előkészítéshez nem kell megreszelni a természetes köröm felületét, elég csak zsírtalanítani és leoldása is nagyon egyszerű.

körömlakkok

Kérj géllakkot!

A géllakkok olyan UV/LED fényre megszilárduló, hibrid anyagok, amelyek a műköröm zselé előnyeit ötvözik a hagyományos körömlakkok könnyű használhatóságával. Sokkal keményebb felületet képez, mint egy egyszerű körömlakk, így körmeid megnövesztését is elősegítheti, hiszen megóvja természetes körmeidet a külső behatásoktól.

manikűr

Kérj méhviaszos ápolást! Nemcsak nők, hanem férfiak számára is tökéletes.

Különleges körömápolás, mely visszaadja a körmök természet adta szépségét, fényét és elősegíti az egészséges köröm növekedését. Hatására természetes körmeink megújulnak, búcsút mondhatunk a gyenge, betöredező körmöknek. A méhviasszal történő kezeléstől élénkül a természetes köröm “színe” -kezelésenként egyre jobban- a fénye pedig rendkívül tartós lesz (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe “épül”). A hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek. A viasz lényegében feltölti a köröm anyagát, így simább és egyenletesebb lesz annak felülete. Nagyon gyenge körmök esetében vagy műköröm eltávolítása után ajánlott, kúraszerűen hetente lehet alkalmazni legalább 1 hónapig, így észrevehetően erősödik a körömlemez. A kúra után a kezelést 2-3 hetente ajánlatos megismételni a feljavított állapot megőrzése érdekében.

Kérj tartós lakkozást!

A manikűr mellé választhatsz hagyományos lakkozást, mely 5-7 napig biztosítja körmeid színének tartósságát.