fbpx

Esztétikai pedikűr

A pedikűr ( az elnevezés a latin eredetű “pedis”=láb, “cure”=gyógyítás szavakból származik) a láb gondozásának mestersége, melynek célja lábunk karbantartása, állapotának megőrzése, illetve szépítése.

A hámsejtek eltávolítása

Fertőtlenítő lábfürdő után az elhalt hámsejtek eltávolítása történik, esztétikai pedikűr során bőroldó készítményekkel és pedikűrgéppel, bőrkeményedések esetén kombinált pedikűrrel. A kombinált pedikűr során bőrtípustól függően szikével, géppel és bőroldó készítményekkel együttesen történik a kezelés.

A köröm formázása

A körmök kezelése során a körmödet rövidítem, formázom, a körömsáncot megtisztítom, a köröm körüli felesleges bőrt eltávolítom, majd következik a peeling és a hidratálás.

Tartós körömlakk, géllakk, ápolás

Igény szerint kérhetsz tartós körömlakkot, géllakkot vagy méhviaszos ápolást is. Munkámhoz Jewerlyen és Indigo káros összetevőktől és állatkísérletektől mentes, vegán, prémium minőségű géllakkokat használok. A tartós lakkozás CND Vinylux körömlakkokkal készül, mely levegőn gyorsan szárad, használatához nincs szükség UV vagy LED fényre.. A könnyed szerkezetű és légáteresztő bevonat olyan fényes, mint a zselé, egyedülálló összetevőket tartalmaz, könnyen és gyorsan eltávolítható, a láb körmein hosszú ideig tartós marad. A méhviaszos ápolás egy különleges körömápolás, mely visszaadja a körmök természet adta szépségét, fényét és elősegíti az egészséges köröm növekedését. Hatására természetes körmeink megújulnak, élénkül a természetes köröm színe, a fénye pedig rendkívül tartós lesz (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe épül. A hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek.

Élménymasszázs

A pedikűrt kiegészítheted élménymasszázsokkal is, válassz közülük bőrtípusod és igényeid szerint

Másolás blokkolva.

Scroll to Top